بهزاد هندآبادی، کارآفرین نابینای نیشابوری نیز در این مراسم با اشاره به تحصیلات و فعالیتهای حرفهایاش گفت: در حال حاضر حیطه جدی فعالیتم؛ آموزش بازاریابی و تبلیغنویسی است. به این ترتیب به مجموعه فعالان حوزه کسب و کار کمک میکنیم که در عرضه محصولات و خدمات خود موفقتر عمل کرده و مشتریان بیشتری را جذب کنند. البته اغلب خدمات ما به صورت اینترنتی و در قالب سایتی با عنوان «اثرخاص» www.asarekhas.com، ارائه میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: گرچه در بدو امر افراد تحت مجموعه ما معدود بوده و اغلب به صورت پروژهای و دورکاری فعالیت داشتند اما در حال حاضر حدود ۶ تا ۷ نفر در شرکت ما به طور مستقیم مشغول هستند و در زمینه تصویرسازی و تدوین ویدئوها همکاری دارند. همچنین مقالاتی که در وبسایت منتشر شده، متونی که برای تبلیغ تألیف شده و تمامی امور مرتبط با سایت نظیر تغییر المانها توسط خودم انجام میشود.
*تلاش برای تزریق امید به جامعه
هندآبادی که در زمینه زبانهای برنامهنویسی css، html و php تبحر دارد، همچنین اظهار کرد: در آغاز بسیاری از دوستانی که میخواستند مباحثی همانند برنامهنویسی و طراحی سایت را به من آموزش بدهند چندان رغبتی نداشتند؛ چراکه گمان میکردند انجام این آموزشها به من به عنوان فردی که توانایی بینایی ندارد غیرممکن و مسئله بیهودهای است. از این رو از آموزش مباحث مورد نظر طفره رفتند. به هر حال توانستم فردی را برای آموزش مقدماتی پیدا کنم و البته گرچه مایل بودم از وی یاد کنم اما ترجیح داد که نامی ذکر نشود. به این ترتیب با تسلطی که به زبان انگلیسی داشتم و با آموزشها و مطالعات تکمیلی توانستم در این عرصه مهارتهای بیشتری کسب کنم. البته از چالشهایی که در اوایل فعالیتم مواجه شدم این بود که اغلب مجموعههایی که قصد دریافت خدماتی داشتند با روبهرو شدن با من به عنوان مدیر شرکت و با وجود مشکلی که در بینایی داشتم، احساس میکردند پروژهها در زمینه طراحی سایت نواقصی خواهد داشت. در حالی که ما در بخش طراحی دخالتی نداشته و تنها به طراحان توصیه میکنیم قالب مزبور و گرافیک مجموعه را طوری طراحی کنند که پیام تبلیغی ارائه شده موجب فروش بیشتر محصول و خدمات شود. در واقع نتیجه طراحی قرار نیست تنها خلق یک اثر هنری باشد بلکه باید زمینه را برای جذب مشتری نیز فراهم کند.
این فعال حوزه بازاریابی با اشاره به اینکه همواره سعی کردم با تلاشهایم به عنوان فردی که قادر به دیدن نیست و حتی هیچ تصوری از نور ندارد امید را به جامعه تزریق کنم، تأکید میکند: بیتردید فردی که مانند من با محدودیتهایی مواجه هست در ایجاد بستری برای اشتغال؛ با چالشهای چندین برابر دیگران مواجه است؛ چراکه باید در عرصه فعالیتش از همراهی افراد معتبر، مطمئن و امینی بهرهمند شود که قرار است نقش چشمهای او را داشته باشند. این در حالی است که من توانستم با وجود محدودیتهایی در زمینه فعالیتم به توفیق برسم و فرصتی را برای اشتغال گروهی ایجاد کنم، چنان که به طور متوسط در ماه ۸ تا ۱۰ میلیون تومان حقوق نیروها را بپردازم. آن هم در شرایطی که سرمایه اولیه فعالیتم را نیز با دریافت وام و قرض از دیگران فراهم کردم. بنابراین بیشک افرادی که از سلامت بیشتری برخوردارند، قادر خواهند بود با ایجاد کسب و کارهایی؛ دستاوردها و درآمدهای افزونتری داشته باشند.
منبع مطلب
اشتراک گذاری: